Link-It® Design Logic


Link-It® Design Logic on konfigurointityökalu 3D-CAD-ohjelmalle. Design Logic -työkalulla voit rakentaa dynaamisen konfiguraattorin käyttöliittymän ja luoda logiikan, joka konfiguroi 3D-mallin. Design Logic -työkalulla hyödyt lyhyemmistä projektisuunnittelun läpimenoajoista ja suunnittelun paremmasta laadunhallinnasta.

Link-It® Design Logic antaa monipuoliset mahdollisuudet tuotekonfigurointiprosessin käytettävyyden parantamiseen ja automaation lisäämiseen. Se antaa käyttäjälleen esimerkiksi valikkokenttiä, dynaamisia valikoita, kentän dynaamisia ominaisuuksia ja dynaamisia kenttäpopulaatioita, automaattisia muotoiluja, kuvia ja työkaluvinkkejä.

Link-It® Design Logic voi myös yhdistää konfiguroitavan 3D-mallin myyntikonfiguraattoriin – ja siten kuroa umpeen kuilun myynnin ja suunnittelun välillä.

Link-It® Design Logic - Työkalun hyödyt


Hyödyt


  • Tallenna ja automatisoi teknologista osaamista
  • Vähennä monimutkaisia suunnitteluohjeita
  • Vähemmän toistuvaa päällekkäistä työtä
  • Lyhennä toimitusaikoja huomattavasti
  • 3D-malli pysyy tarvittaessa joustavana manuaaliseen muokkaamiseen

Link-It® Design Logic on saatavilla Creo ja SolidWorks -ohjelmistoille.

Käyttö tuetuissa CAD-järjestelmissä


Link-It® Design Logic Creo-ohjelmistolle

Hallinnoi Creo-tiedostojen parametreja.

Sertifikaatit


Hyvät työkalut ja ohjelmistokumppanimme ovat kehitämme ja toimitamme markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin laadukkaasti integroituvia ohjelmistoja.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme


Haluaisitko tietää lisää tarjoamistamme CAD-ohjelmistoratkaisuista? Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi esittelyn, kokeiluversion tai tarjouksen. Olemme sinuun pian yhteydessä.