Link-It® Design Robot


Link-It® Design Robot pystyy toimimaan palveluna miehittämättömällä serverillä ja siten automatisoimaan CAD-konfiguroinnin ja -julkaisun prosesseja. Design Robotin voi myös integroida saatavilla oleviin järjestelmiin. Robotti voi esimerkiksi noutaa tuotetietoja myyntityökalusta ja lähettää luodut CAD-toimitukset ERP-järjestelmään konfiguroinnin jälkeen. Design Robot käyttää taustalla toimivia Link-It® -sarjan Design Logic ja Publish Document -työkaluja, minkä vuoksi voit käyttää sen kanssa aivan samoja CAD-malleja, -työkaluja ja -asennusta, joita muutenkin käyttäisit projektisuunnittelussa.

Link-It® Design Robot - Työkalun hyödyt


Link-It® Design Robot voi pyörittää montaa CAD-sessiota taustalla samanaikaisesti ja osaa parantaa suoritustaan tarvittaessa. Virheenkäsittelyominaisuuden avulla Design Robot varmistaa, että mahdolliset virheet mallin regeneroimisessa tavoitetaan ja raportoidaan asianmukaisesti.

  • Lyhennä toimitusaikoja huomattavasti
  • Tuotteen konfigurointiprosessin hallinta
  • Designiin tehdyt muutokset entistä nopeammin valmiiksi massakustomointiin

Link-It® Design Robot on saatavilla Creo-ohjelmistolle.

Sertifikaatit


Hyvät työkalut ja ohjelmistokumppanimme ovat kehitämme ja toimitamme markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin laadukkaasti integroituvia ohjelmistoja.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme


Haluaisitko tietää lisää tarjoamistamme CAD-ohjelmistoratkaisuista? Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi esittelyn, kokeiluversion tai tarjouksen. Olemme sinuun pian yhteydessä.