Sinä suunnittelet ja innovoit.Link-It® automatisoi ja standardoi loput.

Kiire ja produktiivisuus ovat kaksi eri asiaa. MP Softin Link-It® tuoteperhe on suunniteltu tekemään CAD-ohjelmistostasi ja suunnitteluprosessistasi nopeamman ja tarkemman. Optimoi prosesseja ja automatisoi suunnittelutyötä kustannustehokkaasti – samalla vähennät toistoa vaativien tehtävien määrää, säästät aikaa ja autat suunnittelijoitasi keskittymään olennaiseen.

Ohjelmamme on tehty PTC:n, Autodeskin ja SolidWorksin CAD- ja PLM ohjelmistoihin.

Kokeile ilmaiseksiLue lisää

Tee elämästä helpompaa Link-It®:illä

Edes tarkimmat ohjeistukset ja prosessit eivät takaa haluttua tulosta jos loppukäyttäjän ohjelmisto tekee työn hallinnasta hankalaa.

Link-It varmistaa tasalaatuisen ja strukturoidun tavan työskennellä CAD datan kanssa. Automatisoi virheherkät rutiinit ja tee CAD tiedostojen datan käsittelystä helppoa ja järjestelmällistä.

Katso esittelyvideomme!

Ratkaisumme

Suurimmat hyödyt - asiakkaidemme kertomana

Ripeämpi markkinoille saattaminen

Integroitu CAD järjestelmäympäristö ja optimoitu suunnitteluprosessi lyhentävät tuotekehitykseen varattavaa aikaa: tuote siirtyy suunnittelusta tuotantoon nopeammin

 

Lyhyemmät toimitusajat

Suunnitteluautomaation avulla on mahdollista tuottaa asiakaskohtaisia tuoteyksilöitä yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin vakiotuotteita

Ketterämpi toiminta

Standardoitu ja integroitu CAD-tieto parantaa tiedon jäljitettävyyttä, mikä helpottaa tuotemuutosten toteuttamista

Paremmat valmiudet reagoida markkinoiden muutoksiin

Nopeampi ja joustavampi suunnitteluprosessi tekee tiimistäsi ketterämmän

""Olemme lisänneet merkittävästi globaalien suunnittelutiimiemme tuottavuutta""

Lue lisää kuinka AGCO, maailman johtava maatalouskoneiden suunnittelun, valmistuksen ja jakelun valmistaja, saavutti merkittäviä ajansäästöjä virtaviivaistamalla ja automatisoimalla tuotteidensa elinkaari- ja muutoksenhallintaprosesseja Link-It®:n avulla.

Case study: AGCOTutustu asiakastarinoihimme
Referenssit

Yli 100 yritystä luottaa ratkaisuihimme

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.