Ratkaisumme

Paranna tuotesuunnittelusi laatua, tuottavuutta ja automaatiota

Kiire ja produktiivisuus ovat kaksi eri asiaa. MP Softin Link-It® tuoteperhe on suunniteltu tekemään CAD-ohjelmistostasi ja suunnitteluprosessistasi nopeamman ja tarkemman. Optimoi prosesseja ja automatisoi suunnittelutyötä kustannustehokkaasti – samalla vähennät toistoa vaativien tehtävien määrää, säästät aikaa ja autat suunnittelijoitasi keskittymään olennaiseen.

Make work flow with Link-It®.

Link-It®

Edes tarkimmat ohjeet ja prosessit eivät takaa hyviä tuloksia ilman ohjelmistoa, joka helpottaa ohjeiden ja standardien noudattamista.

Link-It® varmistaa johdonmukaisen ja jäsennellyn tavan työskennellä CAD-tietojen kanssa. Automatisoi virhealttiit rutiinitehtävät Link-Itin avulla ja helpota helpota suunnittelijoiden mahdollisuuksia hallita tuotetietoa tarkasti ja johdonmukaisesti.

Link-It®-suunnitteluautomaatiotyökalut mahdollistavat räätälöityjen tuotteiden suunnittelun yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin vakiotuotteiden. Link-It®:n avulla tuotat nopeasti tarkat ja yksityiskohtaiset 3D-näkymät, CAD-piirustukset ja valmistustiedot jokaisesta räätälöidystä tuotteesta.

Link-It® mahdollistaa suunnitteluosaamisesi ja säännöstön tallentamisen digitaaliseen tuotemalliin– voit näin automatisoida asiakaskohtaisen CAD suunnittelun sekä tiedonsiirron loppuprosesseille. Link-It® kyvykkyys integroitua muihin järjestelmiin, kuten myyntikonfiguraattoriin, mahdollistaa täysin automatisoidun ketjun myynnistä valmistukseen.

Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä tiimiimme

Link-It® Properties

Automatisoi päivittäiset rutiinitehtävät ja hallitse CAD-tietoja älykkään ja integroitavan käyttöliittymän avulla.

Tutustu tuotteeseen

Link-It® Logic

Automatisoi asiakaskohtaista tuotesuunnittelua luomalla tehokkaita konfigurointikäyttöliittymiä ja -logiikoita CAD-malleille.

Tutustu tuotteeseen

Link-It® Publish

Tee suunnitteluprosessistasi nopeampi ja luotettavampi standardoimalla ja automatisoimalla CAD-datan julkaisurutiinit.

Tutustu tuotteeseen

Link-It® Robot

Integroi järjestelmät, automatisoi prosessit.

Tutustu tuotteeseen

Link-It® Drive

Intuitiivinen CAD integroitu käyttöliittymä PLM-tuotekonfiguraattorille.
Testaa ja validoi tuotteen konfigurointisääntöjä tuotekehityksen aikana helposti 3D-mallin avulla.

Tutustu tuotteeseen

Sertifikaatit


Erinomaisten työkalujen ja ohjelmistokumppaneidemme tuen ansiosta pystymme kehittämään ja toimittamaan laadukkaita ohjelmistoja markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin.

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.