Link-It® Robot

Integroi järjestelmät, automatisoi prosessit

Link-It® Robot on web alusta modernin API-pohjaisen integraatioarkkitehtuurin ja tiedonsiirtoautomaation kehittämiseen, jonka avulla toteutetaan asiakaskohtaisesti sovitetut kevyet ja helppokäyttöiset API:t eri järjestelmien välisten point-to-point yhteyksien sijaan.

Toisin sanoen, Link-It® Robotin avulla standardoimme kanssasi yrityksellesi yhteisen API (REST) rajapinnan joka keskustelee yrityksesi eri tietokantojen ja business järjestelmien kuten PLM, ERP, CPQ kanssa.

Link-It® Robottiin voidaan myös kytkeä samalla palvelimella ajettavia sovelluksia tai erillisiä workereita, mikä mahdollistaa tiedon jalostamisen automaattisesti osana integroitua tiedonsiirtoa. Esimerkiksi PDF tiedostojen ’vesileimaus’ osana tiedostojen hakua tai tuotteen CAD mallin konfigurointi ja digitaalisen tuoteyksilön valmistusdatan generointi osana automaattista tilausprosessia.

  • Säästää järjestelmäintegraatioiden kehittämiseen- ja ylläpitoon kuluvaa aikaa
  • Mahdollistaa kehittyneen prosessiautomaation

Link-It® Worker for Creo

Link-It® Worker for Creo automatisoi CAD-mallien ja piirustusten konfigurointi- ja julkaisuprosessin. Se toimii palveluna miehittämättömällä palvelimella, vastaanottaen tilaustiedot myyntityökalusta ja konfiguroiden tilauskohtaiset 3D mallit, piirustukset ja datat loppupään järjestelmiin. Link-It® Worker for Creo  hyödyntää taustalla Link-It® Logic- ja Link-It® Publish -sovelluksia – voit käyttää automaattisessa CFO prosessissa samoja 3D malleja kuin manuaalisessa projektinsuunnittelussa. Tämä mahdollistaa nopean tuotemuutosprosessin suunnittelusta suunnitteluautomaatioon.

  • Lyhennä merkittävästi räätälöidyn tuotteen tilauksesta toimitukseen kuluvaa läpimenoaikaa
  • Tuotteen konfigurointiprosessin parempi hallinta
  • Minimoi suunnittelumuutoksista massaräätälöintiin kuluva aika
  • CAD-tulosteiden laadun standardointi

Sertifikaatit


Erinomaisten työkalujen ja ohjelmistokumppaneidemme tuen ansiosta pystymme kehittämään ja toimittamaan laadukkaita ohjelmistoja markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin.

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.