AGCO & Valtra hyödyntävät Link-It® for Creo and Windchill -ohjelmistoa.

Valtra on räätälöityjen ja helppokäyttöisten traktoriratkaisujen kehittämisen ja valmistamisen edelläkävijä. Yrityksen tehtävänä on auttaa asiakasta menestymään liiketoiminnassaan. Traktorit ovat monipuolisia, monilla liiketoimintasegmenteillä hyödyllisiä koneita, jotka tarjoavat rajattomat ominaisuudet asiakkaan tarpeisiin. Valtran traktorit ja palvelut tunnetaan niiden luotettavuudesta, monipuolisuudesta, kestävyydestä ja pohjoismaisista juurista. Jokainen traktori suunnitellaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, ja ne valmistetaan kestämään ankaria ilmasto-olosuhteita yltäen parhaaseen suoritustasoon vaativimmissakin työolosuhteissa.

AGCO on maailmanlaajuinen johtaja maatalouden ratkaisujen suunnittelussa, valmistuksessa ja jakelussa. Yritys tuottaa maatalousyrittäjille huipputeknisiä ratkaisuja täydestä kalusto- ja palveluvalikoimastaan. AGCO:n tuotteita myy viisi pääbrändiä: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ja Valtra®, jota tukee Fuse® älykkäät maatalouden ratkaisut. Vuonna 1990 perustetun yrityksen päämaja on Duluthissa Georgiassa, USA:ssa.

”Olemme kasvattaneet kansainvälisten suunnittelutiimiemme tuottavuutta valtavasti Link-Itin® avulla. Link-It® on samanaikaisesti parantanut tuotetietojen laatua ja eheyttä kauttaaltaan koko järjestelmäympäristössä. Link-It® antaa suunnittelijoillemme kattavan sarjan Creo ja Windchill -ohjelmiin integroitavia helppokäyttöisiä työkaluja, joilla he voivat hallinnoida tuotetietoja ja -rakenteita ja konfiguroinnin sääntöjä sekä tuottaa automaattisesti 3D-mallinnoksia tuotevarianteista. Olemme todella tyytyväisiä MP Softin asiantuntemuksen tasoon, nopeaan toimintaan ja kehityksen vauhtiin sekä luotettavaan kumppanuuteen.”

Mr. Petteri Piippo
Director, IT and Processes, Nordic at AGCO

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.