AutoCAD automaatioratkaisut

Paranna tuottavuutta, automaatiota ja tuotesuunnittelun laatua Link-It® for AutoCAD:lla.

Kiire ja produktiivisuus ovat kaksi eri asiaa. Link-It® tuoteperhe on suunniteltu tekemään AutoCAD ohjelmistostasi ja suunnitteluprosessistasi nopeamman ja tarkemman. Optimoi prosesseja ja automatisoi suunnittelutyötä kustannustehokkaasti – samalla vähennät toistoa vaativien tehtävien määrää, säästät aikaa ja autat suunnittelijoitasi keskittymään olennaiseen.

 

Make your AutoCAD workflow better with Link-It®.

Link-It® for AutoCAD

Edes tarkimmat ohjeistukset ja prosessit eivät takaa haluttua tulosta jos loppukäyttäjän ohjelmisto tekee työn hallinnasta hankalaa.

Link-It® for AutoCAD varmistaa johdonmukaisen ja jäsennellyn tavan työskennellä Creo-datan kanssa. Automatisoi virhealttiit rutiinitehtäväsi Link-Itin® avulla ja tee käyttäjien helpoksi hallita tarkkoja ja johdonmukaisia ​​tietoja AutoCAD-tiedostoissa.

Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Properties for AutoCAD

Link-It® Properties tarjoaa käyttäjälle älykkään ja integroitavan käyttöliittymän CAD-mallien ja piirustuksen ominaisuustietojen hallintaan. Se varmistaa tietojen johdonmukaisuuden ja automatisoi päivittäiset rutiinitehtävät, parantaen laatua ja tuottavuutta.

Link-It® Properties on joustavasti räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin. Sen mukautettava tietolomake tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet parantaa suunnittelutiedonhallinnan käytettävyyttä ja automatisointia – esimerkkeinä: valikkokentät, dynaamiset valikot, dynaamiset kenttäominaisuudet, dynaaminen kenttäpopulaatio, automaattinen muotoilu ja työkaluvihjeet. Link-It® Properties voi myös muodostaa yhteyden PLM- ja ERP-järjestelmiin, mikä parantaa ja automatisoi tietojen jakamista järjestelmäympäristössäsi.

  • Mukautettavat syöttökentät AutoCAD-mallin ja piirustuksen parametreille, materiaali- ja massaominaisuuksille
  • BOM näkymä AutoCAD-kokoonpanon komponenttien LINENUMBER-parametrin hallintaan ja BOM exporttaus
  • AutoCAD-tiedostojen automaattinen nimeäminen
  • Yhdistä AutoCAD-data PLM- ja ERP-järjestelmien kanssa
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Publish for AutoCAD

Link-It® Publish automatisoi CAD-tiedostojen ja tietojen julkaisun sekä toistuvat tietojen tarkistukset ja valmistelut. Link-It® Publish kykenee tuottamaan erilaisia ​​CAD-tiedostojen vientimuotoja ja poimimaan, käsittelemään ja viemään metatietoja AutoCADista tietomuotoihin, kuten .txt, .csv, .xml, .json, .xlsx jne. Link-It® Publish voi käsitellä useita CAD-tiedostoja yhdellä kertaa, mikä säästää valtavia määriä aikaa ja minimoi virheet.

Link-It® Publish voidaan räätälöidä joustavasti erilaisiin tiedonsiirtovaatimuksiin. Voit mukauttaa logiikkaa, joka automatisoi esimerkiksi kohdekansion valinnan, tiedostojen nimeämisen, tietojen tarkistuksen ja paljon muuta. Link-It® Publish voi muodostaa yhteyden muihin järjestelmiin ja automatisoida tiedonsiirron suunnittelusta jatkoprosesseihin.

  • Kätevät hakutyökalut AutoCAD-piirustusten keräämiseen julkaisuluetteloon
  • Muokattavat suodattimet julkaisuluettelon viimeistelemiseksi
  • Joustavasti muokattavat julkaisutavat
  • Vie AutoCAD-data automaattisesti PLM:ään, ERP:hen tai muihin järjestelmiin
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Sertifikaatit


Erinomaisten työkalujen ja ohjelmistokumppaneidemme tuen ansiosta pystymme kehittämään ja toimittamaan laadukkaita ohjelmistoja markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin.

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.