Creo automaatio- ja tehokkuusratkaisut

Paranna tuottavuutta, automaatiota ja tuotesuunnittelun laatua Link-It® for Creo:lla.

Kiire ja produktiivisuus ovat kaksi eri asiaa. Link-It® tuoteperhe on suunniteltu tekemään Creo ohjelmistostasi ja suunnitteluprosessistasi nopeamman ja tarkemman. Optimoi prosesseja ja automatisoi suunnittelutyötä kustannustehokkaasti – samalla vähennät toistoa vaativien tehtävien määrää, säästät aikaa ja autat suunnittelijoitasi keskittymään olennaiseen.

Make your Creo workflow better with Link-It®.

Link-It® for Creo

Edes tarkimmat ohjeistukset ja prosessit eivät takaa haluttua tulosta jos loppukäyttäjän ohjelmisto tekee työn hallinnasta hankalaa.

Link-It® for Creo varmistaa johdonmukaisen ja jäsennellyn tavan työskennellä Creo-datan kanssa. Automatisoi virhealttiit rutiinitehtäväsi Link-Itin avulla ja tee käyttäjien helpoksi hallita tarkkoja ja johdonmukaisia ​​tietoja Creo-tiedostoissa.

Link-It®-suunnitteluautomaatiotyökalut mahdollistavat räätälöityjen tuotteiden suunnittelun yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin vakiotuotteiden. Link-It:n avulla saat tuotettua nopeasti tarkat ja yksityiskohtaiset 3D-mallit, piirustukset ja valmistustiedot jokaisesta asiakaskohtaisesta tuoteyksilöstä.

Link-It® mahdollistaa suunnitteluosaamisesi ja säännöstön tallentamisen digitaaliseen tuotemalliin– voit näin automatisoida asiakaskohtaisen CAD suunnittelun sekä tiedonsiirron loppuprosesseille. Link-It® kyvykkyys integroitua muihin järjestelmiin, kuten myyntikonfiguraattoriin, mahdollistaa täysin automatisoidun ketjun myynnistä valmistukseen.

Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Properties for Creo

Link-It® Properties tarjoaa käyttäjälle älykkään ja integroitavan käyttöliittymän CAD-mallien ja piirustuksen ominaisuustietojen hallintaan. Se varmistaa tietojen johdonmukaisuuden ja automatisoi päivittäiset rutiinitehtävät, parantaen laatua ja tuottavuutta.

Link-It® Properties on joustavasti räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin. Sen mukautettava tietolomake tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet parantaa suunnittelutiedonhallinnan käytettävyyttä ja automatisointia – esimerkkeinä: valikkokentät, dynaamiset valikot, dynaamiset kenttäominaisuudet, dynaaminen kenttäpopulaatio, automaattinen muotoilu ja työkaluvihjeet. Link-It® Properties voi myös muodostaa yhteyden PLM- ja ERP-järjestelmiin, mikä parantaa ja automatisoi tietojen jakamista järjestelmäympäristössäsi.

 •  Mukautettavat syöttökentät Creo-mallin ja piirustuksen parametreille, materiaali- ja massaominaisuuksille
 • BOM näkymä Creo-kokoonpanon komponenttien LINENUMBER-parametrin hallintaan ja BOM exporttaus
 • Creo-tiedostojen automaattinen nimeäminen
 • Yhdistä Creo-data PLM- ja ERP-järjestelmien kanssa
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Logic for Creo

Link-It® Logic on 3D CAD:n konfigurointityökalu. Link-It® Logicin avulla voit rakentaa älykkään konfigurointikäyttöliittymän ja luoda logiikan, joka konfiguroi CAD-mallisi. Hyödyt lyhennetyistä projektisuunnittelun läpimenoajoista ja paremmasta suunnittelun laadun hallinnasta.

Link-It® Logic tarjoaa monipuolisia elementtejä konfiguraattorilomakkeiden rakentamiseen – esimerkkeinä: valikkokentät, dynaamiset valikot, dynaamiset kenttäominaisuudet, dynaaminen kenttäpopulaatio, automaattinen muotoilu, työkaluvihjeet ja kuvat. Link-It® Logic voi muodostaa yhteyden myynnin konfigurointijärjestelmiin – näin lyhennät aikaa suunnittelusta myyntiin.

 • Luo visuaalinen ja älykäs syöttölomake tuoteominaisuuksien määrittämiseen
 • Ohjaa Creo -mallin piirteitä, materiaaleja, värejä ja parametreja
 • Konfiguroi Link-It® Publish -julkaisuluettelo
 • Integroi ulkoisen myyntikonfiguraattorin kanssa
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Publish for Creo

Link-It® Publish automatisoi CAD-tiedostojen ja tietojen julkaisun sekä toistuvat tietojen tarkistukset ja valmistelut. Link-It® Publish kykenee tuottamaan erilaisia ​​CAD-tiedostojen vientimuotoja ja poimimaan, käsittelemään ja viemään metatietoja Creosta tietomuotoihin, kuten .txt, .csv, .xml, .json, .xlsx jne. Link-It® Publish voi käsitellä useita CAD-tiedostoja yhdellä kertaa, mikä säästää valtavia määriä aikaa ja minimoi virheet.

Link-It® Publish voidaan räätälöidä joustavasti erilaisiin tiedonsiirtovaatimuksiin. Voit mukauttaa logiikkaa, joka automatisoi esimerkiksi kohdekansion valinnan, tiedostojen nimeämisen, tietojen tarkistuksen ja paljon muuta. Link-It® Publish voi muodostaa yhteyden muihin järjestelmiin ja automatisoida tiedonsiirron suunnittelusta jatkoprosesseihin.

 • Kätevät hakutyökalut Creo-piirustusten keräämiseen julkaisuluetteloon
 • Muokattavat suodattimet julkaisuluettelon viimeistelemiseksi
 • Joustavasti muokattavat julkaisutavat
 • Vie Creo -data automaattisesti PLM:ään, ERP:hen tai muihin järjestelmiin
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Worker for Creo

Link-It® Worker automatisoi CAD-mallien ja piirustusten konfigurointi- ja julkaisuprosessin. Se toimii palveluna miehittämättömällä palvelimella, vastaanottaen tilaustiedot myyntityökalusta ja konfiguroiden tilauskohtaiset CAD mallit, piirustukset ja datat loppupään järjestelmiin. Link-It® Worker hyödyntää taustalla Link-It® Logic- ja Link-It® Publish -ohjelmistoja – siksi voit käyttää Link-It® Worker kanssa samoja CAD-malleja kuin manuaalisessa projektinsuunnittelussa. Tämä mahdollistaa nopean tuotemuutosprosessin suunnittelusta suunnitteluautomaatioon.

Link-It® Worker vie asiakaskohtaisen tuotesuunnittelun suorituskyvyn uudelle tasolle. Virheenkäsittelyominaisuus varmistaa, että mallin regeneroinnin mahdolliset epäonnistumiset taltioidaan ja raportoidaan hallitusti ja prosessi jatkuu ilman keskeytyksiä.

 • Lyhennä räätälöidyn tuotteen tilauksesta toimitukseen kuluvaa läpimenoaikaa merkittävästi
 • Tuotteen määritysprosessien parempi hallinta
 • Minimoi suunnittelumuutoksista massaräätälöintiin kuluva aika
 • CAD-tulosteiden laadun standardointi
Ota yhteyttä

Link-It® Drive for Creo

Link-It® Drive tarjoaa intuitiivisen ja tehokkaan käyttöliittymän tuotteen konfigurointisäännöstöön PLM-tuotekonfiguraattorissa sekä mahdollisuuden konfiguroida 3D-yksilöitä PLM-konfiguraattorin sääntökannan avulla.

Link-It® Driven avulla käyttäjä hallitsee paremmin konfigurointisääntöjä ja säästää aikaa suorittamalla automaattisesti aikaa vieviä rutiinitehtäviä. Link-It® Driven avulla on helppo testata ja validoida konfiguroitavia tuotemalleja 3D-muodossa tuotekehityksen aikana. Tämä nopeuttaa kehitysprosessia ja parantaa konfiguroitavien tuotemalliesi yleistä laatua.

Link-It® Drive on saatavilla Creolle ja seuraaville PLM-tuotekonfiguraattoreille: Windchill Options & Variants, VariPDM

 • Hallitse ja hahmota paremmin tuotteen määrityssääntöjä
 • Automatisoi virhealttiit ja aikaa vievät rutiinitehtävät
 • Paranna konfiguroitavan tuotteen digitaalisen mallin laatua
 • Sulje CAD- ja PLM-tuotekonfiguraattorin välinen kuilu
Ota yhteyttä

Sertifikaatit


Erinomaisten työkalujen ja ohjelmistokumppaneidemme tuen ansiosta pystymme kehittämään ja toimittamaan laadukkaita ohjelmistoja markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin.

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.