Raute käyttää Link-Itiä® AutoCAD ja Creo järjestelmissä

Raute on maailmanlaajuinen, puuteollisuutta palveleva teknologiayritys. Rauten teknisestä tarjonnasta löytyy koneita ja laitteita kattamaan asiakkaan tarpeet tuotantoprosessin kaikkiin vaiheisiin. Tehdasprojekteja toimittava Raute on kansainvälisten markkinoiden johtaja sekä vanerin että viilupuun (LVL) toimialoilla. Yrityksen täyden palvelun konsepti sisältää teknologiapalveluita aina varaosien toimituksista laitteiston perushuoltoon ja nykyaikaistamiseen. Projektikeskeisen liiketoiminnan tyypillisiin piirteisiin kuuluvat huono ennustettavuus sekä suuri herkkyys talouden suhdannevaihteluille.

”Älykäs ja tehokas tuotteen elinkaaren hallinta on yksi Rauten keskeisimmistä menestystekijöistä digitalisoidussa liiketoimintaympäristössä. Koska dataa luovalla tuotesuunnittelijalla on keskeinen rooli tuotetietojen hallinnassa, meidän mielestämme on äärimmäisen tärkeää tehdä suunnittelijoiden työstä niin suoraviivaista, standardoitua ja automatisoitua kuin vain mahdollista. Me käytämme Link-Itia®, koska se mukautuu meidän spesifeihin tiedonhallinnan käyttötapauksiimme äärimmäisen joustavasti ja koska se tukee meidän käyttämiämme järjestelmiä: CAD:n AutoCADia ja Creoa sekä Windchill PLM -runkoa. MP Softin tietotaidon ja Link-Itin® avulla olemme onnistuneet lyhentämään suunnittelun läpimenoaikaa sekä parantamaan ja ylläpitämään datan eheyttä.”

Ari-Pekka Tiusanen
Suunnittelupäällikkö Raute Oyj

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.