SOLIDWORKS tehokkuus- ja automaatiotyökalut

Paranna tuottavuutta, automaatiota ja tuotesuunnittelun laatua Link-It® for SOLIDWORKS:lla.

Kiire ja produktiivisuus ovat kaksi eri asiaa. Link-It® tuoteperhe on suunniteltu tekemään SOLIDWORKS ohjelmistostasi ja suunnitteluprosessistasi nopeamman ja tarkemman. Optimoi prosesseja ja automatisoi suunnittelutyötä kustannustehokkaasti – samalla vähennät toistoa vaativien tehtävien määrää, säästät aikaa ja autat suunnittelijoitasi keskittymään olennaiseen.

 

 

Make your SOLIDWORKS workflow better with Link-It®.

Link-It® for SOLIDWORKS

Edes tarkimmat ohjeistukset ja prosessit eivät takaa haluttua tulosta jos loppukäyttäjän ohjelmisto tekee työn hallinnasta hankalaa.

Link-It® for SOLIDWORKS varmistaa johdonmukaisen ja jäsennellyn tavan työskennellä SOLIDWORKS-datan kanssa. Automatisoi virhealttiit rutiinitehtäväsi Link-Itin avulla ja tee käyttäjien helpoksi hallita tarkkoja ja johdonmukaisia ​​tietoja SOLIDWORKS-tiedostoissa.

Link-It®-suunnitteluautomaatiotyökalut mahdollistavat räätälöityjen tuotteiden suunnittelun yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin vakiotuotteiden. Link-It:n avulla saat tuotettua nopeasti tarkat ja yksityiskohtaiset 3D-mallit, piirustukset ja valmistustiedot jokaisesta asiakaskohtaisesta tuoteyksilöstä.

Link-It® mahdollistaa suunnitteluosaamisesi ja säännöstön tallentamisen digitaaliseen tuotemalliin– voit näin automatisoida asiakaskohtaisen CAD suunnittelun sekä tiedonsiirron loppuprosesseille. Link-It® kyvykkyys integroitua muihin järjestelmiin, kuten myyntikonfiguraattoriin, mahdollistaa täysin automatisoidun ketjun myynnistä valmistukseen.

Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Properties for SOLIDWORKS

Link-It® Properties tarjoaa käyttäjälle älykkään ja integroitavan käyttöliittymän CAD-mallien ja piirustuksen ominaisuustietojen hallintaan. Se varmistaa tietojen johdonmukaisuuden ja automatisoi päivittäiset rutiinitehtävät, parantaen laatua ja tuottavuutta.

Link-It® Properties on joustavasti räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin. Sen mukautettava tietolomake tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet parantaa suunnittelutiedonhallinnan käytettävyyttä ja automatisointia – esimerkkeinä: valikkokentät, dynaamiset valikot, dynaamiset kenttäominaisuudet, dynaaminen kenttäpopulaatio, automaattinen muotoilu ja työkaluvihjeet. Link-It® Properties voi myös muodostaa yhteyden PLM- ja ERP-järjestelmiin, mikä parantaa ja automatisoi tietojen jakamista järjestelmäympäristössäsi.

 • Mukautettavat syöttökentät SOLIDWORKS-mallin ja piirustuksen custom propertyille, materiaali- ja massaominaisuuksille
 • Syöttötaulukko SOLIDWORKS-piirustuksen versiotiedoille
 • BOM näkymä SOLIDWORKS-kokoonpanon komponenttien reference number tiedon hallintaan ja BOM exporttaus
 • SOLIDWORKS -tiedostojen automaattinen nimeäminen
 • Yhdistä SOLIDWORKS-data PLM ja ERP-järjestelmien kanssa
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Logic for SOLIDWORKS

Link-It® Logic on 3D CAD:n konfigurointityökalu. Link-It® Logicin avulla voit rakentaa älykkään konfigurointikäyttöliittymän ja luoda logiikan, joka konfiguroi CAD-mallisi. Hyödyt lyhennetyistä projektisuunnittelun läpimenoajoista ja paremmasta suunnittelun laadun hallinnasta.

Link-It® Logic tarjoaa monipuolisia elementtejä konfiguraattorilomakkeiden rakentamiseen – esimerkkeinä: valikkokentät, dynaamiset valikot, dynaamiset kenttäominaisuudet, dynaaminen kenttäpopulaatio, automaattinen muotoilu, työkaluvihjeet ja kuvat. Link-It® Logic voi muodostaa yhteyden myynnin konfigurointijärjestelmiin – näin lyhennät aikaa suunnittelusta myyntiin.

 • Luo visuaalinen ja älykäs syöttölomake tuoteominaisuuksien määrittämiseen
 • Ohjaa SOLIDWORKS-mallin piirteitä, materiaaleja, värejä ja custom propertyjä
 • Ohjaa SOLIDWORKS-piirustuksen näkymiä, noteja ja layereitä
 • Konfiguroi Link-It® Publish -julkaisuluettelo
 • Integroi ulkoisen myyntikonfiguraattorin kanssa
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Link-It® Publish for SOLIDWORKS

Link-It® Publish automatisoi CAD-tiedostojen ja tietojen julkaisun sekä toistuvat tietojen tarkistukset ja valmistelut. Link-It® Publish kykenee tuottamaan erilaisia ​​CAD-tiedostojen vientimuotoja ja poimimaan, käsittelemään ja viemään metatietoja SOLIDWORKSista tietomuotoihin, kuten .txt, .csv, .xml, .json, .xlsx jne. Link-It® Publish voi käsitellä useita CAD-tiedostoja yhdellä kertaa, mikä säästää valtavia määriä aikaa ja minimoi virheet.

Link-It® Publish voidaan räätälöidä joustavasti erilaisiin tiedonsiirtovaatimuksiin. Voit mukauttaa logiikkaa, joka automatisoi esimerkiksi kohdekansion valinnan, tiedostojen nimeämisen, tietojen tarkistuksen ja paljon muuta. Link-It® Publish voi muodostaa yhteyden muihin järjestelmiin ja automatisoida tiedonsiirron suunnittelusta jatkoprosesseihin.

 • Kätevät hakutyökalut SOLIDWORKS-piirustusten keräämiseksi julkaisuluetteloon
 • Muokattavat suodattimet julkaisuluettelon viimeistelemiseksi
 • Joustavasti muokattavat julkaisutavat
 • Vie SOLIDWORKS -data automaattisesti PLM:ään, ERP:hen tai muihin järjestelmiin
Kokeile ilmaiseksiOta yhteyttä

Sertifikaatit


Erinomaisten työkalujen ja ohjelmistokumppaneidemme tuen ansiosta pystymme kehittämään ja toimittamaan laadukkaita ohjelmistoja markkinoiden johtaviin CAD- ja PLM-järjestelmiin.

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.

Kokeile ilmaiseksiSoita meille: +358 50 3025525

Ota yhteyttä myyntiimme

Oletko kiinnostunut integroitavista CAD-ohjelmistoratkaisuistamme? Ota yhteyttä tiimiimme tai kokeile Link-It® ohjelmistoja lataamalla ilmainen demo.